Sosiale medier

Sosiale medier

Alle bedrifter bør være synlige på sosiale medier på en eller annen måte, enten det bare er med kontaktinformasjon eller man ønsker å benytte det som en markeds-portal for nye kunder.

Grunnen til at du bør ha en plan for din bedrift på internett er fordi det er der kundene dine er. Markedsføring via sosiale medier er meget lønnsomt bare man gjør det riktig.

De fleste bedrifter er gode i sitt daglige yrke, men kvier seg når det kommer til å ta skrittet ut mot sosiale medier.

OK Selbo kan gjøre alt fra å produsere konto og innholdsproduksjon og kampanjer, hvor man spesifiserer i forkant hvilken målgruppe og hvilket geografisk område man vil bli vist. Dette koster mindre og mer kostnadseffektivt enn typisk tradisjonell markedsføring.

Sosiale medier handler gjerne ikke bare om kjøre tilbud og kampanjer, men kan også gi bedriftens følgere inspirerende innhold og holde opp engasjementet. Dette kan ofte være den beste strategien med tanke på skape gode følelser knyttet til ditt merkenavn.

Er din bedrift usikker på hvordan dere skal angripe sosiale medier så kan vi kan hjelpe deg med alt fra første steg ut på sosiale medier til å oppdatere og lage skreddersydde kampanjer.

cropped-img_8259.jpg

Har du spørsmål om sosiale medier så ta kontakt for en hyggelig prat!

cropped-high-res1-3.jpg
© 2020 OK Selbo
%d bloggere liker dette: