Sosiale medier

Sosiale medier

Alle bedrifter bør være synlige på sosiale medier på en eller annen måte, enten det bare er med kontaktinformasjon eller benytte det som en markeds-portal for nye kunder.

Grunnen til at du bør ha en plan for din bedrift på internett er fordi det er her kundene dine er. Markedsføring via sosiale medier er meget lønnsomt bare man gjør det riktig.

Sosiale medier

 

De fleste bedrifter er gode i sitt daglige yrke, men kvier seg når det kommer til å ta skrittet ut mot sosiale medier.

OK Selbo kan gjøre alt fra å produsere konto og innhold til  kampanjer, hvor man spesifiserer i forkant hvem og hvilket område man vil bli vist. Dette er billigere og mer kostnadseffektivt enn tradisjonell markedsføring.

Sosiale medier handler ikke bare om kjøre tilbud og kampanjer, men kan også gi bedriftens følgere inspirerende innhold for å holde opp engasjementet. Dette kan ofte være den beste strategien med tanke på skape gode følelser knyttet til ditt merkenavn.

Er din bedrift usikker på hvordan dere skal angripe sosiale medier så kan vi kan hjelpe deg med alt fra første steg ut på sosiale medier til å oppdatere og lage skreddersydde kampanjer.

 

cropped-img_8259.jpg

 

Har du spørsmål om sosiale medier så ta kontakt for en hyggelig prat!

 

cropped-high-res1-3.jpg

 

© 2020 OK Selbo