Tjenester

OK Selbo har lang erfaring innen markedsføring og kan tilby følgende tjenester:

Hjemmeside

Trenger din bedrift en ny hjemmeside så produserer OK Selbo i WordPress som er en av verdens største plattformer for hjemmesider. Grunnen for det er at om algoritme på internett endres så vil hele tiden våre plattformer være oppdatert. Dette medfører at din nettside er til en hver tid er med i tiden. Slik unngår du å må kjøpe ny nettside igjen om noen år. Prisen avhenger av omfanget og hvor avansert du ønsker siden din.

Tilpasset alle skjermstørrelser

 

Sosiale medier

De fleste bedrifter er gode i sitt daglige yrke, men kvier seg når det kommer til å ta skrittet ut mot sosiale medier. OK Selbo kan gjøre alt fra å produsere konto og innhold til  kampanjer, hvor man spesifiserer i forkant hvem og hvilket område man vil bli vist. Det ligger ingen tvil om at alle bedrifter i dag bør være synlige på Facebook eller Instagram i noen form, å da kan vi hjelpe dere med hvordan dette løses best mulig. Dette er billigere og mer kostnadseffektivt enn tradisjonell markedsføring.

Sosiale medier

Bilder og video

I dagens marked er brukerne blitt tiltrukket av bider og video som gjør at man vekker følelser på en helt annen måte enn ord kan beskrive. Vi kan hjelpe din bedrift med fotografering og videoproduksjon tilpasset din bedrift

DSC-0090

 

OK Selbo

%d bloggere liker dette: