Hjemmeside og Hosting

Hjemmeside

Hjemmesiden er det man kan kalle for grunnpilaren til all synlighet din bedrift har på nettet, derfor starter man som hovedregel med å lage seg en hjemmeside.

OK Selbo produserer hjemmesidene i WordPress som er en av verdens største plattformer for hjemmesider. Grunnen er at om algoritmene på internett endres hele tiden og våre plattformer vil alltid være oppdatert. Dette medfører at din nettside er til en hver tid er med i tiden og går ikke ut på dato.

WordPress fungerer som byggeklosser, man kan starte med en enkel side og bygge ut etterhvert som behovet skulle endre seg. Slik unngår du å må kjøpe ny nettside igjen om noen år.

I dagens samfunn er det ingen hemmelighet at mer og mer skjer online, derfor er det så utrolig viktig som bedrift å ta del av denne utviklingen og utnytte det til sin fordel. Gjør man ikke det kan man rett og slett risikere å bli utdatert, hengende etter og i verste fall glemt som bedrift fordi at man ikke har gjort seg selv synlig på nett.

Bedriftens hjemmeside kan på mange måter ses på som bedriftens hoved-selger og fremstår som bedriftens ansikt utad. Siden folks førsteinntrykk er så utrolig avgjørende blir man som selskap lett dømt på hvilken service, tjeneste, produkt man leverer ut i fra standarden på bedriftens nettside.

Så det er mye penger å hente ved å ha en moderne nettside, som forteller kunden hvorfor de skal velge akkurat din bedrift.

Hosting

Datasikkerhet er i dag et viktig tema for alle bedrifter. Derfor setter vi høy sikkerhet mot at noen stjeler din bedrift sin identitet eller kundene dine sine data ved å benytte WordPress sine servere. De benytter flere datasenter med høy sikkerhet og backup-system. Sikker hosting blir nesten som når du låser kontoret når du forlater det.

Når det skjer endringer i måten folk søker på internett eller skjermtyper kundene benytter så oppdateres WordPress sine sider automatisk, for å sikre deg mot å skulle får å måtte kjøpe ny side om noen år igjen siden den ikke blir gammel eller utdatert. Er du som kunde hos oss er du med på alle oppgraderinger som skjer på nettet i din hosting-løsning.

Enkle endringer som tekst, bilder og åpningstider inkluderes i hostingen for våre kunder. Skal man bygge på siden med flere faner eller funksjoner vil det påløpe ekstra kostnader i sammenheng med hva slag byggeklosser og hvor mye tid man bruker. Dette kommuniseres alltid i forkant slik at det ikke påløper overrraskelser.

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde å samarbeide med oss!

cropped-high-res1-3.jpg
© 2020 OK Selbo
%d bloggere liker dette: