Foto og video

Foto 

Brukerene av internett har med tiden blitt mer kresen på brukervennlighet, men ikke minst bilder og videoinnhold. Skjermstørrelsene har endret seg og blitt mye skarpere en før. Dette kan da gjøre at typisk hjemmeside og sosiale medier som er firmaets utstillingsvindu på nettet kan bli seende kjedelig eller gammelt om man ikke henger med i svingene.

For å holde med i markedet må man fornye seg og få fram produktene, tjenestene og ikke minst personene som jobber i bedriften er noe man ser kunder liker å se.

I dagens marked er brukerene blitt tiltrukket av bilder som gjør at man vekker følelser på en helt annen måte enn ord kan beskrive.

 

 

Video

Det som gjør det utrolig med video innen markedsføring er at du kan få et produkt som i utgangspunktet ville vært kjedelig for forbruker, men klarer å vekke engasjement og følelser ved bruk av bevegelse og musikk for å skape en viss stemning i reklamen.

Det å kunne få mulighetene til å fortelle kundene med egen stemme eller ikke minst la en kunde fortelle om sin erfaring kan gi mye verdi enn annen tradisjonell markedsføring.

Å lage en film for bruk på hjemmeside eller sosiale medier gir bedre effekt fra riktig målgruppe siden man kan på forhånd sikte seg inn på hvem man vil bli visst frem til . Det krever mye mindre ressurser og kostnader enn å lage tradisjonelle TV reklamer.

 

Vi tilbyr fotografering og videoproduksjon som er tilpasset din bedrift!

 

 

cropped-high-res1-3.jpg

 

© 2019 OK Selbo